Kúpiť merino oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
merino oblečenia


Merino oblečenie  >  Merino pre bábätká

Merino pre bábätká

Úžasné vlastnosti merino vlny sa stále častejšie využívajú aj v oblečení pre bábätká a batoľatá. K dispozícii sú body, overaly, tričká a mnoho ďalšieho.

Nová koncepcia v obliekaní bábätiek je napríklad Many Months. Predstavuje alternatívu k oblečeniu, ktoré vydrží len krátku dobu, alternatívu k umelým materiálom a ohľaduplnosť k našej planéte. Na všetko oblečenie pre najmenších sú použité materiály vysokej kvality:

  • merino vlna - funguje na princípe dvoch vrstiev, nehryzie a má vynikajúce termoizolačné vlastnosti
  • bio bavlna - pestovaná bez použitia chemických postrekov a upravovaná prírodnými olejmi

Značka pamätá aj na dizajn - praktické pruhy sa dajú skvele kombinovať, použité sú aj osvedčené retro vzory a oblečenie možno nosiť obojstranne, či už pre zmenu nálady, alebo keď je potrebné narýchlo ukryť nejaké škvrny, ku ktorým sa batoľatá, ako vieme, dopracujú raz dva.

Viac o termoprádle merino

Termoprádlo z vlny merino má viacero predností. Je módne a tiež zdravé, doporučované lekármi z celého sveta na šport aj každodenné nosenie.

Merino vlna výborne izoluje a pomáha udržiavať stálu telesnú teplotu. V zime vás bude zahrievať a ochraňovať pred prechladnutím, v lete, naopak, ochladzovať a zabraňovať prehriatiu. Funguje aj proti UV žiareniu a je vhodná pre všetky generácie.

Príjemný materiál, oblečenie výborne sedí, v chlade hreje

V merino oblečení je teplo za každých okolností, aj keď navlhne. Dokáže totiž vstrebávať mokro a stále je na dotyk suché. Neláka ani vírusy alebo baktérie, preto vydrží dlhšie bez prania. To ocenite hlavne na viacdňových outdoorových akciách.

Jeden z recenzentov merino trička to vystihol: "Príjemný materiál, oblečenie výborne sedí, v chlade hreje."

Termoprádlo z merino vlny novozélandských oviec je stále žiadanejšie. Mikiny, nohavice, tričká, boxerky, ponožky - to všetko patrí medzi populárne merino termoprádlo. Využite pri jeho nákupe priaznivé ceny a služby internetového obchodu, napríklad výmenu veľkosti zdarma či vrátenie tovaru do 30 dní.

Takto môžete merino oblečením vybaviť nielen bábätká, ale aj celú rodinu.

Zdieľajte článok



Odporúčame merino oblečenie






Ďalšie novinky

Merino pre bábätká

Úžasné vlastnosti merino vlny sa stále častejšie využívajú aj v oblečení pre bábätká a batoľatá. K dispozícii sú body, overaly, tričká a mnoho ďalšieho.

Vyskúšajte merino boxerky

Boxerky a ďalšia spodná bielizeň z merino vlny je mimoriadne vhodné pre priamy kontakt s telom. Oproti syntetike vyniká merino vlna priedušnosťou a dobrou reguláciou tepla z oboch strán.

Merino je merino! Aj v lete na hory

Merino oblečenie je ideálne aj pre letné športové aktivity. Zatiaľ čo v zime svojho používateľa zahrieva, v lete ho naopak chladí a ochraňuje pred prehriatím či prienikom UV žiarenia. Hodí sa pre dospelých aj detských športovcov.

Merino, alebo syntetika?

Merino oblečenie má prirodzené antibakteriálne účinky, preto sa v ňom budete cítiť dobre dlhšie ako v oblečení zo syntetiky. Avšak merino tiež dlhšie schne, s čím treba počítať.

všetky novinky



Parse error: syntax error, unexpected ''http://www.xn--termoprdlo-obl' (T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING), expecting ')' in /mnt/data/accounts/e/enti/data/www/merinooblecenieeu/templates/footer-cz.php on line 31